Скаж ть попи

Александр Соседка
Попи !Скажіть ! Хіба ви не іуди?
Чи полиск срібла не затмарив гідність вашу.
Я не суддя ,хай Бог за все вас судить ,
Чи вистачить добра на вагів чашу.

Комусь слова мої заціплять красномовство,
Чорти у когось черев роздеруть.
Набридло вже свавілля і притворство,
Невже хрОбаки совість вам гризуть.

Згадайте голку ,вушко та верблюда
І лєпту від  убогої вдови.
Людей зухвало повчаєте усюди,
Та не зносити вам своєї голови.

Судити ,права не маю я, напевно
Та не суджу я вас ,то галаси душі.
Я вірю, що скажу це не даремно
Та може ж з вас, де хто не згрішить.

Іісуса заповіт усюди проповідують
Щоби усих любили  як себе
Весь світ заплямили огидливою кривдою
У прірву пекла  людство все іде.
Сосєдка О.Д.                07.03.2018 р.