Robert Frost In Neglect

Илья Липес
                Robert Frost

                In Neglect

They leave us so to the way we took,
As two in whom them were proved mistaken,
That we sit sometimes in the wayside nook,
With mischievous, vagrant, seraphic look,
And try if we cannot feel forsaken.

               Роберт Фрост   

                Отверженные

Мы брошены на произвол судьбы. –
Ошиблись в нас: пусты, не даровиты.
Не ставши на отшибе на дыбы,
Глядели отстраненно, без мольбы,
Пытаясь позабыть, что мы забыты.