Вiдкрию весну восени

Крылья Любви
А я відкрию тую весну восени,
І прям порину у той спогад теплоти.

Таке чудове моє життя.
Ласкаве сонце, чудовий настрій, чудова я!

Я посміхаюсь сонцю та весні,
Бажаю гарного дня всім людям на землі.
28.02.2017