Любi моi украiнцi!

Михаил Онищенко
             Любі  мої  українці!

Любі  мої  українці,  є  в  кармані  і  в  ширінці,
Але  клепку  могли  мати,  тільки  де  її  узяти.

Глянем  в  глибину  віків  і  знайдем  там  парубків,
Яких  варягами  звали,  на  нашу  Русь,  закликали.

Ті  правили  три  століття,   було  не  одне  жахіття,
Бо  князі  ворогували,  усе,  друг  у  друга  відіймали.

У    мене  дальше  по  мові,  тільки  б  ви,  були  здорові!
Мова  наша   мелодійна,  материнська  і  надійна.

Я  чомусь  усе  збиваюсь,  пояснити,  вам  стараюсь,
В  нас  головне – мова  й  віра,  та  народная  довіра.

Запам’ятай  добре  друже,  не  буде  тобі  байдуже,
Хто  тепер  повсюди  править  і  кого  «еліта»  славить.

Візьми  добре  придивися,  розкрий  очі,  потрудися,
Взнаєш  хто,  біля  кого,  тобі  не  буде  однаково.

То  коли  все  зрозумієш,  знайти  вихід,  сам  зумієш,
Я  не  стану  тебе  вчити,  бо  маю  ще,  що  робити.

На  такому  і  кінчаю,  всім  здоров’я,  я  бажаю!

                08:50.08.03.2018.