Пам ять про маму

Ерёмин Валерий Алексеевич
Від мами -на згадку
            лишилось люстерко,
Дзеркальний кружечок
            холодного скла.
Як візьмеш у руки
            воно оживає,
Іде з-за дзеркаля
            промінчик тепла.
Рідненька матуся
            скрізь скло поглядає
І шле нам усмішку,
            з якою й жила.
Неначе недавно,
            як ми розлучились.
Як сонечко ясне
            іще молода.
Аж серце заб`ється
            і плакати хоче.
Обгорне,як стрічкою,
            чорна журба.
На згадку ж, про маму,
            лишилось люстерко.
Дзеркальний кружечок
            холодного скла.