I в грози шумнi, i в погожi днi

Руслан Церковный
І в грози шумні, і в погожі дні,
Краса - дивитись на щасливу жінку.
Горять, горять в очах її вогні
Й шепочуть губи малинового відтінку.

Танцюють хмари в небі менуети,
Квітинки сходять на сирій землі, -
Усе показує свої секрети,
Тікають вдаль заплакані жалі.

Яка краса торкатись до весни!
Весна - це чисте, незаплямлене люстерце.
Вона навіює приємні сни...
Вона нагадує жіноче серце...

______________________
© R. Tserkovnyy, 2018