Великий народ

Феникс-Диодора
Великий народ, наша віра єдина
Дарує нам волю міцну.
Народиться сила, що все подолає;
відверне від світу біду.

І мудрість відкриє нам шлях перемоги,
Так звершимо долю свою!
Великий народ, що бажає свободи,
Скінчить ту нестерпну війну.