Краiно моя

Феникс-Диодора
Країно моя, ти велика та гарна,
Простори без краю, гаї і поля...
Прекрасна і вільна, моя Батьківщина!
Квітуча і щедра земля!

Наша віра, - то сила, любов та надія,
Що з'єднує наші серця.
У злагоді й мирі, міцні та єдині,
Збудуймо щасливе життя!

Країно моя, ти велика та гарна,
Чарівна, мов в ранці зоря,
Росою умита під сонячним сяйвом
Зігрієш, як мати дитя.