Господь усе може

Вира Украинка
Його долоні тримають Всесвіт,
У владі Бога життя твоє,
Молитви серця, Він чує шепіт
І все, що треба тобі дає.

Ти маєш щедро усе від Бога,
Він знає кожну бажану мить,
Від Нього успіх та перемога,
Він бачить серце, коли щемить.

Завжди рахує гіркі сльозинки,
З тобою поряд, коли ти сам…
Усі тривожні шляхи- стежини,
Все ж направляє у Небеса.

Тебе кохає з початку світу,-
Життя за тебе Своє віддав.
Чекає вірність твою розквітлу,
А ти так маєш багато справ.

Довір всі справи свої Ісусу,
Хай залунає у серці спів,
І з Ним не згаєш намарно часу,
Відчуєш: серцем немов розцвів!

  ©Віра Українка