10. 03. 2018 Рефлексия

Светлая Две Тысячи 10
Шукаю заўтра я...
А сёння хутка пралятае.
Нічога не пытае ў мяне...
Мо ведае яно якіясь планы...
Некага ...
Нягледзячы на ўсе мае заганы
Ужо напісаны...
Даўно...
Як у тым кіно,
Што некалі здымаў
Таленавіты рэжысёр.
Ці маю рацыю чакаць?
Ці трэба зараз мне
Капаць...
Каб не папасці
Зноў...
У яму...