THE END

Анастасия Парфенюк
Зе Енд. До біса всі твої слова.
Це овер .Всі вже повмирали.
І не дожили навіть до кінця,
І в різний день,  не як у казках разом.

Фальшиво виглядають всі думки,
Що їх пускаєш ти зі звуком через рота.
І кожне слово значить навпаки.
Де загубив ти всі свої чесноти?

Про тебе згадки порохом летять
За вітром змін до нового причалу .
Я витратила сенс всього життя,
Щоб почуття мої до тебе докричались.

Безрезультатно,звісно, а шкода.
Покладено надій було чимало.
Хотіла чути: ТАК чи YES, чи ДА.
Почула:Хватит,Stop,достатньо...