У мо х непокорених птахiв

Анеля Венечкина
У моїх непокорених птахів
залишилося дві години,
Щоб злетіти увись, поки ми
Обсідаєм розбиті дахи.

З нерозгубленими думками,
Розбиваючись на краплини,
Ми, рахуючи дні, хвилини,
Вже забули як бути нами.

І в безодні відвертих зречень
Колихається дикий вітер.
Мої птахи на краю світу,
Відшукають потрібні речі.

Перемотані биті крила,
По землі - розлетілось пір'я.
У моєму малому сузір'ї
Ти колись себе загубила.

І навіки залишилась тихою.
Тою, що мене так і не викохала.

11.03.2018