Вночi - зiрковi цiни! Дешевшi однi днi?

Зозуля Юрий Павлович
Знав би перехожий, куди йде та вже є де: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня. Можливо, йому не сюди, а... Куди?
Ось надибав модерне ні... Модероване! Малючок-малюночок... Цілих два відгуки! Та де цілих, як без відповідей?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                на ганку світанку
                вляглося проміння:
                в сліди просвітління;
                в двори та в обори...

                дно дня геть уквітло!
                циганськії ж кралі —
                за чорні коралі, —
                видурюють світло??

                там, являть з-під неба!!
                й затребують душу!!!
                й піддатися мушу???
                бо іншим — ніч греба...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Рецензия на «Дешевi днi... А вночi - зiрковi цiни!» (Юрий Зозуля)
Цікавий та оригінальний стиль Ваших віршів, пане Юрію.
Мені подобається, зачаровує
З теплом та повагою,
Богдана Синюк   29.11.2013 15:24   •   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
Є! змістовні та повчальні Ваші вірші, пане Юрію
Богдана Синюк   29.11.2013 17:25   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания

Рецензия на «Дешевi днi... А вночi - зiрковi цiни!» (Юрий Зозуля)
Дуже сподобалось Ваше Творіння! Глибина неймовірна!
Дякую!
Катерина Жебровська   27.11.2013 11:23   •   Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания