Це слово

Олись Лапковский
Це слово, яке я не наважусь оголосити.
Хоча воно почесне, то мій сором.
Хоча воно бажане, то мій страх.
Я безвідповідально до нього ставлюсь.
Я сподіваюсь на галай-балай.
Я хочу, та мене колотить.
Сенс бажання лише слово це.
Я не наважусь його сказати.
Думаю про тебе лише тому,
що якось ти про нього натякав.