Щоб не страждати в каятти

Виталий Меланич
Щоб не страждати в каятті,
Аби  триматись на поверхні,
Шукаю  сенсу у житті,
Щоб не згубитись в  круговерті.

Як щось не так іде  чомусь,
Рятунок бачимо в молитві.
В майбутнє з острахом дивлюсь:
Чи не програю власну битву.

Але щоденно попри все
Рятує душу й тіло  праця -
Ніхто за так, не принесе
Ані у  торбі, ні  на таці.