Спiльна назавжди кардiограма

Алина Мозжерина
Довга стрiчка наших почуттiв-
Час вiд часу чорнобiла гама,
Але в наших двох серцебиттiв
Спiльна назавжди кардiограма.
Твiй подих-моi легенi,
Мiй погляд-це твоi очi.
Коли ми удвох-ми шаленi,
Чарiвнi в нас днi всi i ночi.
Наше почуття-дарунок долi
I нам слiд подякувати Богу.
Наша зустрiч-безсумнiвно, його воля.
В нас на двох одне жития, одна дорога.