Не було

Тонина Аг
НЕ БУЛО
.

Слово – слово – слово -
Стільки їх!..
Словоблудиш знову…
Гірко… сміх…

............

Відпустити. Годі.
Віджило.
Та омана – злодій.
Не було.

Хай душа воскресне.
Щезне біль.
Серце прагне в вЕсну,
В березіль.


Слово – слово – слово….
Фальшь в них - грех….
Словоблудишь снова.
Горько… смех….

.................

Нет обмана пуще.
Умерло.
Так воруют душу.
Не было.

Мне весна спасеньем.
К ней лечу -
Сердца воскресенье.
Излечу.