Любий, не лякай мене байдужiстю

Вера Бондаренко-Михайлова
Любий, не лякай мене байдужістю.
Знаю, ще потрібна я тобі.
Причаюсь за показною мужністю,
Щоб не бачив ти мене в журбі.

Звеселю тебе якимись жартами.
Сонячно крізь відстань посміхнусь.
І дарма, що з різних місць на карті ми,
Я в твоєму серці засвічусь.

І розквітну молодою вродою,
Заспіваю, щиро заяснюсь,
Щоб були з тобою ми щасливими –
Я в  душі навіки поселюсь.