Життя - дарунок Божий

Вира Украинка
Усі роки – дарунок Божий,
За всі ті дні хвала Йому!
Роки щасливі та погожі,
Усе, що Бог дає, прийму!

Хвалу співає серце Богу
Вуста бринять на всі лади,
З Христом у нову йду дорогу,
Мене веде Він до мети.

Дощі змивають рік за роком,
То літо, осінь, знов зима.
Іду у вічність певним кроком,
Де сліз та горя більш нема.

Хай слава Богу щиро лине,
Хвали достойний Він Один.
Душа так прагне в небо синє,
Лічби не буде  там годин.

Там пісня буде бездоганна,
За все, що Бог вчинив для нас!
Христу Творцю бринить: «Осанна!"
За те, що нас від смерті спас! 
© Віра Українка