8 сакав ка

Булавкина Татьяна
Каханка, маці, любая жана
Ўсім гэтым ёсць жанчына
І толькі восьмага сакавіка
Ўсе гэта заўважаюць і мужчыны

Нам не шкада для іх жыцця
Мы песцім усіх дзяцей Айчыны
І нават толькі восьмага сакавіка
кажуць дзякуй нам мужчыны

кахаем вас ня толькі 8 сакавіка
І шчасце хочам вам дарыць амаль што кожную гадзіну
І у адпавець жадаем  мы ад мужыка
Каб як у гэты день быу ветлівы і без шчаціння