Молитовне

Корнейчук Пётр Ефимович
*  *  *
Подай мені, Боже, терпіння,
Думкам - бунтівного горіння.
Щоб шлях по життєвому полю
Стелився з людською любов'ю.
Щасливе життя - це подяка,
Якщо, навіть, болісно плакав.
Подай мені, Боже, завчасно
Натхнення, щоб мрія не згасла.
Молитися знову і знову
За мить для віршів випадкову.
Рядки мою душу крилату
Продовжують щільно орати.
Віршів пофарбована нива
Чомусь не зелена, а сива.

2014р.