Надобран1ч, мое серденько

Инна Омут
Надобраніч, моє серденько!
Спи міцніш.
Вже крадеться білим лебедем
Дика ніч.
Затуманилося в небі,
Вкрилось хмарами.
Позбирай зірки на стелі
Диво-чарами.
Ти на місто не дивись,
Це буденна річ.
Воно, певно що, не спить,
Проводжає ніч.
Кожна вуличка і дім,
Кожне дихання...
Обійдуть до ранку всіх,
Стежку вистелять...
З ними прийде гарний сон,
СолодкОватий.
Розповість тобі казки
Серед мороку,
Проведе в країну мрій,
Вбереже від болю,
Там побачиш щастя цвіт
І картини долі.
Вже крадеться білим лебедем
Дика ніч.
Надобраніч, моє серденько!
Спи міцніш.

01.02.2018