73. З Днем народження Мамо!

Людмила Мадзур Анатольевна
З Днем народження Вас Мамо сьогодні вітаю!
Довгих років Вам життя! Та Щастя бажаю!
Щоб Здоров’я міцним було! Щоб у Вас тривог не було!
Ваші діти Вас кохають! Хто чим може помагають!
І Ви нас не забувайте, чим можете допомагайте.
Но нас п’ять! А Ви одна поміч тонка як струна.
Но ми всі Вас понімаєм і за це не осуждаєм.
То ж живіть на Радість нам! Бог! Здоров’я! Хай дасть Вам!
Щоб Ви чаще посміхались і на нас не обіжались.
Хоч далеко я від Вас, в снах своїх я бачу Вас!
Щось колись допомагаю, в огороді щось збираю.
Було в снах, що ми сварились, но під ранок вже мирились.
В снах я з Вами розмовляю, потім телефон хватаю.
До вас хочу додзвонитись, но це може не получитись.
Но якщо зрівняти вас з тонкою струною,
Від всіх бід Ви защищали нас серцем і душою.
Всіх до серця пригортали, всім дорогу в життя дали,
Ми розмову Вашу ніжну слухати хотіли,
І до Вас із «гнізд» своїх, на «крилах» летіли.
Четверо до Вас частенько в гості прилітають,
А якщо самі не можуть дітей посилають.
Я одна від Вас відбилась, за границею поселилась,
Літом в гості приїжджаю, якщо цю можливість маю. 
23.03.15г.