День за днем минають швидко

Вира Украинка
Всі дні так швидко відлітають в вічність
Та всі роки, що Бог подарував,
Нас у житті тримає Божа милість,
Христу за все звучить моя хвала.

Ще день один минув в житті буремнім,
Усе, що пережити в нім прийшлось,
Усі скорботи, тягарі щоденні
Усе навіки в вічність відійшло.

Та серце переповнене подяки.
На всіх дорогах був зі мною Бог,
Ворожі відганяв усі атаки,
Зі мною разом був серед тривог.

За все сердечно славлю щиро Бога,
Він вірний в слові, вірний і в ділах,
Так хочу, щоб моя життя дорога
Була постійно Господу хвала!!!
©Віра Українка