Возьми скальпель

Карина Ежик
Возьми скальпель,
Вскрой мою душу.
Кровавых капель,
Набрызгали лужу.

Мотив прозрачен,
Инфекция счастья.
Момент удачен,
Познать участья.

Брюшная полость,
Открытый космос.
Былого лопасть,
Обратный осмос.

Остатки шрамов,
Латай небрежно.
Твоих бальзамов,
Желаю нежно.