тво м я

Иванна Ягода
Ти зі мной назавжди
Ти зоря моя
Що вказує дорогу
Так сильно кохала
До відчуття
Безпеки і тривоги

Ти зоря моя
Даруй мені шлях
І твоє ім'я
Щоденно бачу в дзеркалі я


Де б я не була
Я стану твоїм полум'ям
Водою у пустелі
І де б я не ішла
Я за твоїм їм'ям
Відкриваю двері

Ти моя дорога,
мій шлях непростий
Я бачила у снах це
Як місяць із неба
Співає усім
У воду, мов в люстерце