А поруч темрява глуха

Бондаренко Михаил
А поруч темрява глуха

Стискаєш сердце як ніколи,
Ти почуваєшся у втомі,
Солодкі губи наче мед
Над прірвою шепочуть.

Ти хочеш впасти так давай,
Давися криками безодні,
Рушай у темряву глуху,
Де сморід виїдає очі.

Твій жар зітреться у крові,
Обманом стиснуті коліна,
Закалатає гірко серце
Цей страх ніколи не минеться.