Дочекаюсь

Алина Мозжерина
Ти прохаєш тебе дочекатись.
Ми любов чекали і знайшли.
Єдине ціле, неможливо роз'єднатись.
Один для одного ми створені були.
Нікого ти не чуєш, лиш мене.
А я твоя до кожної клітинки.
Наше кохання-справжнє, не мине!
Серцями разом щогодини, щохвилинки.
Я твоє життя, ти-моє,
Хоч не легко нести, не згубити.
Щастя в тому, що в нас все це є,
Не всім людям дано так любити.
Я дочекаюсь тебе, мій хороший.
І ти дорогу знайдеш-я це знаю.
Ми разом, по іншому бути не може,
Бо я тебе щомиті відчуваю.
За твоє життя я Бога молю,
На Його милість до нас сподіваюсь.
Я тебе по-справжньому люблю.
Будь впевнений-тебе я дочекаюсь!..