Весна, мете вiхола, замiтаэ!

Михаил Онищенко
   Весна,  мете  віхола,  ЗАМІТАЄ!

Весна,  мете  віхола,  замітає,
Бабак  Тимко,  з  Борисполя,  тікає.
Давним  давно,  уже  такого  не  було,
Йому,  чи  нам  в  цей  рік,  таки  не  повезло!?

Бабак  Тимко,  синоптики,  віщуни,
Напророчили  прихід,  раніш  Весни!?
Вже  і  кінець  березня,  а  воно  мете,
Те  біле  марево,  холодне  і  густе.

А  ще  кругом  мороз,  добрячий,  тріщить,
І  хто  не  в  теплі,  мабуть  увесь  дрижить!
Аж,  30  березня,  на  теплого  Олексія,
Закінчиться,  мабуть  і  ця  чудасія.

                А  пока  Весна,
                Мете  віхола,   ЗАМІТАЄ…

           06:00.18.03.2018.