Щось з мною трапилось - не знаю...

Алла Скворцова
Щось зі мною трапилось - не знаю,

Щось таке огидне і бридке.

Може я душею промерзаю?

Може серце сталося легке?



Сумно мені, холодно й самотньо.

Навкруги - ні сяйва, ні тепла.

Наче очі вкрали в ніч дрімотну,

Наче й серця я не вберігла...



Щось таке і ніжне і тендітне

Мимо долі промайнуло знов...

Мабуть, то ласкава і привітна

Кинула мене моя любов...