Моей украинской подруге

Борисова
Як без тебе я буду жити?
Ой,не знаю,Сонце моє!
Як тугу мені цю пережити?
Розумію,що все це мине..
Хтось розкаже,що ми неформали?
Ну а ми ,те що серцю святе.
Хтозна,може ми є ідеали,
Дружби,та що крізь роки іде?!