Про кохання

Андрей Головня
Ця хвороба, зазвичай, хронічна,
Може мати численні симптоми,
Час анамнезу хворого - вічність,
Результат профілактик - судоми...

І для когось діагноз невтішний
(Безнадійно уже й лікувати)
Особливий момент, коли дійсно
Починаєш життя цінувати...