Печали

Анна Пастернак
Я все розумію...
Ніколи не вміла співати пісней.
Тебе я побачу і радісно млію...
Однак не здивую блакиттю очей:
В них сум і тяга. Не більше.
Болото зелене й твань, що гниє...
Розвій ти печалі скоріше,
Нехай твоє сонце сяє.