О Савченко и ролике для Луценка Бабах

Бондаренко Михаил
О Савченко и ролике для Луценка «Бабах»

Немає місця у в'язницях,
Країна в смороду гниє,
А влада грається у іграшки,
Де править хаос і насилля
Там віри справжньої не буде.
Давно у космосі літає,
Надія Савченко з Луценком,
Але звучить «Бабах» потужний,
І світ палає у брехні,
Де на плакаті келих пива
Дає надію на життя,
Де ожиріння має славу,
Потужно давиться в гріхах,
Але копійку не підкине
Ніколи бідним жебракам.