Гулжахан

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Сексенге келсе апамыз.               
Тойламай калай жатамыз.                               Жан-жактан келіп балдары,                Кызыгна солай батамыз.

Костанай, Орал, Актобе.                Алматылыктар бір тобе.
Атыраудан келген Нурлан бар,                Барі де жиналд бугінде.

Он бала акелген омірге.                Апамыз толды сексенге.                Куанып апам отыр гой ,                Балдарын барін коргенге.

Кутты болсын тойыныз.                Аман-есен болыныз.
Куат беріп Алламыз,                100 жаска да толыныз