Дывлюсь на Тарыф я!

Мерси Боку
            * * *

Дивлюсь, як на борщ я,
Та й думку гадаю
Де ж взять менi курку,
Чом смальцю не маю?

Чому ж замiсть гущi
Вода як сльоза,
Що з нею хазяйка
Реве як коза?

Хто ж  клятий тариф
Такий видумав? Га?
Ще й газу - нема!
Та й вода - дорога!


            * * *


         20.03.18