А. С. Пушкин - Я вас любил - english

Евгений Ратков
Loving to you just recently shined to me,
I’ve got a feelling  it isn't  burned  out,
But you shouldn't know how my heart is booming,
‘Cause I don’t want to do you sadness now.

I loved without hope, without  any words,
I was a timid and a jealous kind,
I loved  so sincerely, so tenderly -  it was!..
God bless to be you with new love like mine.

------------
Или:
God bless you could such kind of loving find.



=================================================
Я вас любил: любовь еще, быть может,
В душе моей угасла не совсем;
Но пусть она вас больше не тревожит;
Я не хочу печалить вас ничем.

Я вас любил безмолвно, безнадежно,
То робостью, то ревностью томим;
Я вас любил так искренно, так нежно,
Как дай вам Бог любимой быть другим.