Навeснi

Белякова Светлана Николаевна
Навесні, заздрісна горезвісна зима
весну визволя.
Іскрометна її істина.
Небесні хмаринки сумні,
весні бракує тепла.
Тремтять беззахисні дерева.
То засніжить, то вкриє
рясним дощем, не по-весняному зовсім.
Але все одно чути славнозвісні
весняні пташині пісні.
Не хочу проспати ці дні,
відміряні Богом.
Не хочу потонути в океані нелюбові,
а хочу пливти на човні
радості, надії,
віри та любові...



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg