Велик Перун во руде сынове

Словен Ра
Величати Ся, Перуне, во руде моей
И расточе вси врази Своя,
И да бегут от Лика Тва все невидящие Тя;

Яко исчезает дым, да исчезнут,
Яко тает воск от Лица Огня,
Тако да погибнут беси от леце любящих сынове Тва;

Осенишеся и рече радощесе: Славен и Триславен буди, Перуне!
Яко Ты Еси беси изгнати и в Пекло сошедше, и поправше силу Кощееву,
Аи дажди нам Силу Пречистой Перуницы на изгнание всякага зла.

О, Перун-Громовержец, праславляй Ся в нас!
Яко помоче ны с Ладой-Матушкой-Богородицей,
Аи Вся Бози наша от Круга до Круга!

АОУМ