Дежяба кауць ын пустиу...

Максимус Михайлов
 Дежяба кауць суб пьепту-мь афумат
Инима,мь-а арс,аколо-й ченушэ.
Ну бэга дежетеле,те вей мурдэри.
Кэ ешть албэ ка омэтул,ну нэскочи.
Женеле ци-с ускате ка а касей ушэ.
Ваза жениулуй-ць де подя с-а стрикат.
Импровизезь плынсул орь сериос?Гата!
Ажунже,дэ-мь паче,ынкид поарта.
Ыць лас аверя,мобила сурэ,фьербинте.
Штерже-мэ ку кырпа дин а та минте.
Мэ вор дуче пичоареле,еле штиу унде.
Кэ м-ай штиу кындва,де поць аскунде.
Ну кред май мулт ын юбиря абя ынфлоритэ.
Сэ дее Домнул-н виитор,сэ фий юбитэ.
Импресионат ам фост ын нопциле дулчь,
Акума-с ун бутук ускат лынгэ алць бутучь.
Че ци-й цие че-а фи ку мине мыне?
Поате де сярэ плеоапеле мь-а ынкиде зына?
Импудикэ ай фост,нерушинатэ ай рэмас.
Драгостя ноастрэ дак-а трэит,акум а арс.