22, 03, 2018 Не рефлексия

Светлая Две Тысячи 10
Пішу я пра душу...
---------------------------
Ці ёсць заслона ад пляўкоў, калі іх сонм, вага іх перавысіць хутка тону... І страшны сон становіцца бы раптам явай...
Такой бы, мовіць, у рэчаіснасці грамадскай з' явай...
Душы ў душы на карані прыўкрасныя памкненні - то меркаванне, сэнс ці паляванне адмысловых планаў... Дзэн сучаснага жыцця ці ўсё ж палон, дзікунства, гвалт... І дзе той Ён, не мае што да гэтае пары ўплыў на нашае жыццё...У тым ліку, і маё...