Чоловiча молитва

Михаил Генсёр
Квилить душа від своїх прорахунків...
Боже, пошли мені для порятунку
Доторки Жінки, яку зустрічаю,
Спраглих цілунків, яких я не знаю.

Довше в обіймах тримати поставу,
Взяти на себе усі її справи,
Сльози спивати палкими вустами,
Зняти із серденька важкості камінь.


Дух Незбагнений, Пророчий і Віщий,
Правду мою ти навіки засвідчи!
Дай мені, Боже, розради в мовчанні,
Жінку цю дай для земного кохання,-
Бо неймовірно мені цього треба...
Дай мені, Господи, Щастя до неба!
                2018р.