Преображення

Олег Кравченко 38
Шестое августа по старому,
Преображение Господне.
              Борис ПАСТЕРНАК
-------------------------------------

Прийде до нас, настане слави рік
На зміну війнам навіженим,
Відкриє нам Ісус на Фаворі
Своє святе Преображення.

Хто на візках, а хто на милицях –
І за страждання, й за терпіння 
Усім калікам враз відкриється
Глибинна сутність Воскресіння.

Медовий присмак в того літа є, 
Духмяних яблучок окраса.
Країна, мирним небом вмитая,
Воскресне в день Святого Спаса.

© Олег КРАВЧЕНКО