Кохання...

Елена Роус
Кохаю  безтями … Кохаю як небо ,
Кохаю як море влітку … Без тебе
Не можу … Не хочу , не буду я жити,
Бо тільки тебе моя доля любити .

Дозволь до кінця тебе щиро кохати ,
Завжди бути поряд за руку тримати
Та мріяти разом … Відчути у серці
Небесне  кохання що піснею ллється .

Коханий … Тебе стільки років чекала ,
В повернення вірила ,завжди прощала ,
Тепер я твоя , а ти тільки мій …
Той самий …Колишній … З країни всіх мрій .

Кохала , кохаю та буду кохати …
Та ніжно тебе як ніхто цілувати …
А вранці згадаєш солодкі всі сни ,
Та ніжні обійми палкої Весни …