Двi катани

Олись Лапковский
                http://www.stihi.ru/2018/03/22/7926

 якби я була сентиментальним самураєм
 закоханим у жорстокосердого у своїй красі вакашю
 що не читав жодного з сотні любовних листів
 що надіслали такі як я
 і чим я кращий
 усе одно б я написав вірші з надією що мій лист
 якимось чудом він відкриє
 але я не майстер складати 575 складові вірші
 хоча рахувати вмію
 і навіть знаю склади
 якби дисплей монітора міг передати
 багрянець та аромат паперу
 можливо
 але все що я можу лише слідувати за ним
 у сподіванні що я знадоблюсь йому хоча б у ролі мішені
 на якій він довершить свої мечі