Хоч ми всi клiтиночки земнi

Михаил Генсёр
Хоч ми всі клітиночки земні,
Нам дива потрібні, як причастя...
Та найбільше хочеться мені -
Обопільно бажаного щастя!

Хочу, щоби забулись сірі дні,-
Просто хтось когось назавжди знайде.
Хочу, щоб були Ви не одні,
Хай до Вас на каву Доля зайде.
                2018р.