Як же хочеться назад, в минуле...

Тамара Базилевская
Картинка из Интернета

Як же хочеться назад,  в  минуле.
В час, де мама й тато  ще живі,
Де в садку кувала нам  зозуля,
І пісні  співали  солов’ї.
Підхопитись рано на  світанку,
В довгі коси стрічки заплести,
Вийти за село, де у серпанку,
Вітерець в деревах шелестить.
Впасти у духмяні м’ятні трави
І дивитись в небо на блакить,
Де на обрії палають вже заграви,
І сонечко  край неба золотить.
Так лежати в травах довго-довго,
Мовчки мрію   мріяти свою,
Та, нажаль,  назад нема дороги,
Не повернеш юність золоту…