Време je

Драгана Старчевич
Крајње је време, брате
Да паднеш на теме
И видиш да је свет из тог угла
Бојно поље и џунгла

Крајње је време, брате
Да отвориш очи
Да заборавиш илузије
И да ти притисак скочи

Крајње је време, брате
Да покажеш зубе
Да би бесни пси рата
Схватили да поново губе

Крајње је време, брате
Да високо подигнеш главу
Да непријатеље вечне заувек
Закопаш под зелену траву



Београд, 24.3.2018.