ду в б бл отеку

Татьяна Киселева 4
І в холод я, і в спеку,
Іду в бібліотеку.
І причини мені не знайти,
Щоб хоч раз туди не піти!
Книгарня, як книгарня,
Та дуже вже в ній гарно.
Книжки мудрі, так крепко-
Вставляють добре клепку!
Кажуть - на щастя бачити лелеку,
А на удачу - завітать в бібліотеку!
Отож і я - в холод собачий, та в чортову спеку,
Ловить удачу - аж лечу в бібліотеку!!!