Залишайтесь навiки юними

Анеля Венечкина
Залишайтесь навіки юними.
Залийтесь навіки світлими,
Щоби вас на помийку не вилили,
Щоб не гралися вашими струнами -
Залишайтесь навіки юними.

Залишайтесь морально красивими.
Де в душі куточками темними
Заховалися ваші демони,
Там, зібравшись з усіми силами,
Залишайте себе красивими.

Будьте завжди на людях милими.
Ваші демони - ваша слабкість,
Заховайте їх. Не розтратіть,
Як би вас про те не просили:
Ваші демони - ваша сила

Лиш поки їх ніхто не знає
А інакше вони - прокляття,
Закривавлюють біле плаття,
Підривають усе, що маєш.
Тож нехай їх ніхто не знає

27.02.2018